«

»

Hitra vezava Ljubljana

Ste tik pred oddajo diplome in potrebujete ekspresno vezavo in tisk?

Vse kar morate storiti je to, da nam preko e-pošte vezava@gormat.si ali kontaktnega obrazca (klikni desni gumb povpraševanje) pošljete vaše besedilo ali potrebne podatke, na podlagi katerih Vam bomo izdelali ponudbo, ki jo boste vi v primeru strinjanja z njo potrdili.
Od vaše potrditve bomo nalogo natisnili in zvezali, vi pa jo boste lahko v roku 2 ur prevzeli v naši poslovalnici v Domžalah. V primeru, da se vam ne mudi z vezavo še v istem dnevu pa vam zvezano diplomsko nalogo pošljemo na dom.

V primeru, da imate diplomsko nalogo že natisnjeno, nam preprosto samo posredujete besedilo za platnico, ki jo bomo v naprej pripravili, da Vam bomo, ko boste prinesli natisnjene izvode, nalogo v 5 minutah samo še zvezali.

Črno-belo tiskanje ponujamo že za 0,04 €/stran, trdo vezavo pa za 12 €/kos. Pri večjih naročilih vam upoštevamo dodatni popust.

Deli z ostalimi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>