«

»

Kje opraviti vezavo diplome

[important]Lokacija je še vedno v večini primerov tista na podlagi katere se stranke odločajo kje bodo opravili vezavo. Dejstvo pa je, da naročilo vezave od doma ni nič težje ali dražje, prej ceneje za vas.[/important]

Odločitev za vezavo diplomske naloge

Odločitev za vezavo diplome je odvisna od naših potreb in je drugačna v primeru, ko gre za nujno vezavo, saj je čas največji problem, v takšnih primerih se pred obiskom pokliče in preveri, kako je z možnostjo hitre vezave. Nekateri imajo željo, da se opravi vezava s barvo platnice, ki je ni trenutno na trgu in je potrebno počakati kar nekaj časa.

Kje opraviti vezavoPri Vezavi Gormat smo specializirani za poslovanje preko spleta in vsak dan po pošti pošljemo več 10 natisnjenih in zvezanih zaključnih nalog. Vezava diplomske naloge je najpogostejša storitev pri nas, saj je tudi največ dodiplomskih študentov.

Poleg spletnega poslovanja je pri nas možen tudi osebni prevzem v Domžalah. Osebni prevzem pride v poštev tudi, ko imate originalno potrdilo in ga je potrebno zvezati v diplomo. Če dobimo platnico in ostalo gradivo se vstavi potrdilo in zveže v roku 10 minut.

Sodelovanje se prične, ko pošljete povpraševanje, vključuje naj:
– število barvnih in črnobelih strani,
– material platnice (platno ali usnje),
– vrsta tiska (enostransko ali obojestransko),
– barvo platnice in
– število kosov.

[warning]Povpraševanje pošljete na vezava@gormat.si ali pokličete na 080 36 86, dosegljivi smo vseh 7 dni v tednu, vezavo pa opravljamo od ponedeljka do petka.[/warning]

Deli z ostalimi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn