«

»

Ponudba Vezave

Ponudba Vezave je v Sloveniji velika. Predvsem v izobraževaljih krajih, kot so Ljubljana, Maribor, Koper, Novo Mesto, Kranj … Temu primerno so konkurnečne tudi cene. Največ vezav Diplomskih nalog se opravi v vezalnicah na fakultetah, ki pa imajo različne cene in niso vedno najugodnejši za študentski žep. Tisti, ki vam vežejo diplomske imajo ponavadi tudi možnost tiska gradiva, zato se vam splača pogledat ali je bolje tiskati doma ali drugje.

Vezava.gormat.si ima naprimer cena črnobelega tiska samo 0,04€na stran, kar pomeni, da vas povprečna diplomska naloga s 70 stranmi 2,8€. Za takšno ceno se vam doma praktično ne splača tiskat.
Pred vezavo diplomske naloge preverite tudi kvaliteto samih platnic. Trde platnice so najboljša odločitev saj se spodobi, da po večih letih truda zaključite s stilom svoj projekt z imenom Diplomska Naloga.

Velikokrat se odločamo za vezavo v kraju kjer živimo ali kjer se izobražujemo, čeprav nam lahko nekje drugje opravijo isto storitev in še ceneje. Pošijanje Diplomskih Nalog po pošti ni problem razen, če vam ne gre časovno za nohte in potrebujete Vezavo še isti dan.

Deli z ostalimi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>