«

»

Vezava Diplomske in Oblikovanje

Pišete diplomsko nalogo oziroma jo končujete?

Pred dejanskim zaključkom diplomske naloge je potrebno le-to še oblikovati po navodilih fakultete, ki ste jih prejeli v referatu. Večina študentov se, ko se prebije do konca diplomske, s strahom loti še oblikovanja. Za vse tiste, ki vam oblikovanje diplomske predstavlja težavo ali strah sporočamo, da vam v našem podjetju po ugodnih cenah predvsem pa brez stresa oblikujemo diplomske naloge.

Vsi študenti, ki se boste odločili za oblikovanje diplomske naloge v našem podjetju boste deležni posebnih popustov pri vezavi diplomske naloge.

Vezava Diplomske je v našem podjetju opravljena hitro in ugodno. Spletni sistem nam omogoča da vezavo diplomske naročite kar od doma, kamor pa vam po želji pošljemo tudi vezane naloge.

Kakšen mora biti izgled vezane diplomske?

Tako izgled kot način vezave diplomske je definiran v navodilih za pisanje diplomske naloge, ki so napisana in prilagojena za vsako fakulteto posebaj. V primeru, da se odločite za Vezavo diplomske naloge pri nas vam predlagamo, da nam poleg dokumenta za tiskanje pošljete tudi omenjena navodila, saj se tako izognemo morebitnim zapletom okrog izgleda diplomske.

Koliko Kosov Vezave moram naročiti?

Vsaka fakulteta lahko ima svoje število diplomskih nalog, ki jih je potrebno oddati. Je pa v večini primerov tako, da je potrebno na fakulteti oddati dva kosa vezave in sicer enega za knjižnico fakultete in en izvod za mentorja.

Vezava Diplomske je zadnji korak pred zagovorom, ki pa pomeni dejanski zaključek študija.

Preverite tudi odlično ponudbo za lektoriranje in prevajanje besedil diplomske naloge. Ugodno in kakovostno brez skritih stroškov.

Deli z ostalimi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>