«

»

Vezava diplomskih nalog na Tržaški cesti

Iščeš vezavo diplomskih nalog na Tržaški cesti v Ljubljani?

Obišči nas v naši poslovalnici na Tržaški cest 27 poleg Fakultete za elektrotehniko in informatiko.

Kaj ti ponujamo?
Pri nas lahko oddaš naročilo za tisk in vezavo. Ponujamo ti trdo in mehko vezavo. Mehka vezava vključuje spiralo, folijo na prvi strani in karton na zadnji strani. Najbolj primerna je seveda trda vezava, kjer vam napis v srebrni ali zlati barvi vtisnemo na platnico. Na izbiro ponujamo več različnih barv in dve vrsti imitacije (usnje ali platno).

 Pri nas lahko enostavno oddaš naročilo preko spleta in opraviš prevzem zvezanih diplomskih nalog kar v poslovalnici na Tržaški. Potem ti preostane še samo oddaja diplomskih nalog v referat. V kolikor se ti ne mudi z oddajo diplome pa ti zvezane diplomske naloge pošljemo kar po pošti na dom.

Pri povpraševanju bomo potrebovali čim več podatkov glede tiska in vezave diplomskih nalog. Povpraševanje nam pošlješ preko e-pošte na vezava@gormat.si ali preko spletnega obrazca, ki ga dobiš na www.vezava.gormat.si.

Imaš še kakšno vprašanje?
Pokliči nas tekom dneva (tudi med vikendom) na 080 14 55.


Vezava diplomskih nalog na Tržaški cesti tudi pri nas.

Deli z ostalimi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>