«

»

Vezava Foto Knjig

Foto Knjige zelo ugodno natisnemo in zvežemo. Format slik je odvisen od vaših želja. Pri nas fotografije natisnemo na papir, ki ima svetlečo zaključno plast, ki prispeva k odličnemu izgledu fotografij. Na eni strani je lahko ena ali več fotografij odvisno od tega v kakšnem formatu se slike nahajajo.

Kvaliteta natisnjenih fotografij je v celoti odvisna od kvalitete zajetih fotografij. Fotografije je potrebno preveriti pred tiskom, saj se s tem izognemo razočaranju ob slabih Foto Knjig.

Cena tiska in vezave je nižja kot pri klasičnem razvijanju fotografij. Prav tako po zaključenem tisku poskrbimo za vezavo in s tem za zaščito fotografij.

Foto Knjiga je odlična in trajna rešitev za vaše fotografije. Poleg tega da je zaradi trdih platnic hramba in listanje enostavno se na platnice v tehniki zlatotiska napiše naslov, ki lastniku fotografij omogoča enostavno shranjevanje.

V času digitalne fotografije, je pred razvijanjem slik potrebno izbrati tiste, ki so vredne razvijanja.

Deli z ostalimi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>